You are not connected. Please login or register

 » Recycle Bin » Filme » 2011 » Fast Five

Fast Five

Go down  Message [Page 1 of 1]

1KlubZone Fast Five on 2011-03-05, 04:33

r[z]v

avatar
Asistent
[You must be registered and logged in to see this image.]*
Regia
Justin Lin
*
Cu
Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Paul Walker, Vin Diesel
*
Gen film
o Acţiune
o Crimă
o Dramă
o Thriller
*
Premiera in Romania
29.04.2011Vin Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.

De când Brian şi Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom să evadeze, au trecut multe graniţe pentru a scăpa de autorităţi. Ascunşi acum într-un colţ din Rio de Janeiro, cei trei trebuie să dea o ultimă lovitură pentru a-şi putea recăpăta libertatea. Îşi adună echipa de piloţi de elită şi sunt conştienţi că au o singură şansă pentru a fi liberi odată pentru totdeauna: să-l înfrunte pe omul de afaceri corupt care îi vrea morţi. Dar acesta nu e singurul care îi vânează.

Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur şi inflexibil, nu-şi ratează niciodată ţintele. Când primeşte misiunea să dea de urma lui Dom şi Brian, îşi adună echipa şi lansează artileria grea pentru a-i captura. Dar îşi va da seama curând că e greu să-i mai deosebeşti pe cei buni de cei răi. Aşa că va fi nevoit săse bazeze numai şi numai pe instinctele sale pentru a-şi încolţi prada... înainte ca altcineva să o doboare înaintea lui.

[You must be registered and logged in to see this image.]
View user profile http://pwg-cs.forumotion.com/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

 » Recycle Bin » Filme » 2011 » Fast Five

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum